Contact us.
386
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-386,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-186

Contacteer mij

    Love to think and create

    Ik hou van wat ik doe. Het is een voorrecht om elke dag opnieuw creatief samen te mogen werken met klanten uit verschillende sectoren. Om na te denken hoe Graphic Design, in welke vorm dan ook, een oplossing kan bieden voor een specifiek probleem en wie weet de wereld zelfs een beetje beter (begrijpbaarder) kan maken. Ik ben geen “einzelgänger” ontwerper waarbij wil wet is maar ik werk veel liever samen aan een opdracht. Daarbij hou ik steeds de wensen van de klant in balans met het eindproduct waarbij de gebruiker centraal staat.

    Samenwerken?

    Ik ben beschikbaar als een strategische pion in je bestaande team of één op één waar ik je persoonlijk verder kan helpen met veel van je designvragen. Lopen we in het proces toch ergens vast? Geen nood, dan kan ik altijd terugvallen op een uitgebreid netwerk van collega’s die elk experten zijn in hun vakgebied. Een aantal projecten of details van projecten kunnen niet online getoond worden maar zijn steeds beschikbaar op aanvraag.

    Enkele klanten waar ik het verschil kon maken